content top

Wat onze klanten van ons vinden

Reacties

Hallo,
Ik hoop dat ik de eerste ben die zijn bevindingen in dit gastenboek schrijft.
In juni 2011 lopen mijn twee honden in volle vaart van achteren tegen mijn onderbeen aan. Daarna blijkt in het ziekenhuis dat een gedeelte van mijn onderbeen verbrijzeld is. Zo gauw dat kan, word ik geopereerd, een plaat in mijn been samen met donorbot moet hertsel brengen. De traumachirurg denkt niet dat het weer helemaal goed komt. Ik lig eerst een tijd op bed, daarna in de rolstoel. Er zullen nog twee operaties moeten volgen, de plaat moet er uiteindelijk weer uit, en er moet een nieuwe knie in. Via een kennis die dolenthousiast is over de behandeling bij praktijk de Vos, kom ik in Delden terecht. Na de tweede operatie, heb ik dystrofie in mijn onderbeen. Als leek weet ik dat dat een slechte zaak is. Ondertussen word ik twee maal per week behandelt door Henry, en later door Mark.Er zijn momenten dat ik van de behandeltafel kom, en meteen verandering voel. De dystrofie wordt "weggeprikt", en mijn derde operatie vindt plaats, een nieuwe knie. Echter, na deze operatie blijkt dat er een zenuw in mijn been beschadigd is. Dat geeft veel pijn, en volgens de wetenschappers uit het ziekenhuis een herstel dat zo'n 1,5 jaar in beslag zal nemen, vanaf het moment van de derde operatie in april 2012, dat is dus tot herfst 2013.
Op dit moment kan ik twee maal daags 10 kilometer op de hometrainer oefenen, ben ik voor 20 uur hersteld voor mijn werk, en heb ik voorzichtig voor het eerst weer echt gefietst.
De reguliere fysiotherapie werkte soms tegen, het ziekenhuis zei over de vorm van acupunctuur die ik in Delden krijg, dat ik net zo goed mijn vinger in het stopcontact kon stoppen.
Echter, ik heb een heilig vertrouwen in mijn behandeling in Delden, en zie dat het zeer goed werkt!
In de toekomst ga ik weer spinnen, doelen stellen is goed.
Ik zou iedereen die iets aan zijn lijf heeft, en daar last van ondervind, van harte aanbevelen om zich bij Henry, Mark of Lotte te laten behandelen. Ze zijn uiterst eerlijk en duidelijk over de behandeling, en je hoeft er helemaal niet in te geloven, de behandeling doet gewoon zijn werk.
Ik kreeg door de rolstoel een tenniselleboog, de huisarts vertelde mij, dat kan wel 9 maanden duren, met twee keer behandelen in Delden was het weg, en daarna geen last meer gehad, zelfs niet met het gebruik van de krukken, waar ik maanden mee liep.
Ik ben ervan overtuigd dat ik zonder deze behandelingen misschien wel in de rolstoel gebleven was, zeker toen ik dystrofie in mijn onderbeen had, en ik in datzelfde been nog geopereerd moest worden voor een nieuwe knie.
Ik ben deze mensen ontzettend dankbaar voor de behandelingen die gezorgd hebben dat ik weer praktisch normaal kan functioneren, uit de grond van mijn hart!
Op het moment dat ik weer aan het spinnen ben, schrijf ik nog een keer in dit gastenboek.
Henry, Mark en Lotte, bedankt!!!
Corrie Schipper.
PS: Als iemand van mij hierover nog info wil, kan dit via mijn email, deze is fam.hertsenberg@ziggo.nl.

Hier een bericht van mij. Al vele jaren heb ik reuma, de ziekt van bechterew. Voornamelijk de rug tot boven in mijn nek heb ik klachten. Dit is voornamelijk stijfheid en zere spieren. Doordat ik hier in Delden vooral in de winter bij koud weer dus meer last heb en hier om de week kom blijf ik heel erg los. Geregeld wordt ik door H. Prins even vooral in mijn rug waar ik last heb behandeld. Dit zeg ik altijd is als een soort doorsmeerbeurt voor mijn lichaam. Hierdoor blijf ik gewoon functioneren. Henri zegt ook duidelijk ik kan je de kwaal niet wegnemen, maar kan je wel helpen door je de pijn te verlichten. Ben er echt van overtuigd dat als ik hier niet was gekomen dat ik nu veel stijver zou zijn geworden en ook veel meer pijn zou hebben. Dus Henri heel erg bedankt u doet het geweldig. Groeten Jose Geerdink. Diepenheim.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Content bottom