content top

Paarden

Naast de mensenpraktijk heeft deze maatschap ook een paardenpraktijk.

Behandelwijze

Paarden worden behandeld op soortgelijke manier als mensen, waarbij steeds uitgaan wordt van de wervelkolom. Zijn in de wervelkolom geen problemen, dan wordt er verder gekeken naar problemen in spiergroepen en/of banden en ligamenten. De gevonden problemen worden behandeld met de methode zoals beschreven onder Werkwijze.

Onze techniek is bij uitstek geschikt voor het behandelen van spierblessures en andere lichamelijke problemen, als ook voor wonden (zowel oppervlakkig als diep). In korte tijd ontstane gedragsproblemen kunnen te maken hebben met grote lichamelijke storingen die opgeheven moeten worden. 

Aantal behandelingen

Het kan zijn dat de problemen niet in één keer op te lossen zijn, en dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Hoeveel behandelingen hangt af van de ernst en grootte van de gevonden problemen.

Heel Nederland

Onze maatschap behandelt paarden met name in Noord en Oost-Nederland, waarbij wij ook bij u langs kunnen komen.
Aangezien onze praktijk in regio Twente en Drenthe is gevestigd, worden er voor behandelingen in de rest van Nederland meerdere locaties gecombineerd.

Kosten paard

Per behandeling rekenen wij € 75,- per paard, ongeacht de duur van de behandeling. Hierbij worden geen voorrijkosten berekend. 
Indien de paarden bekend zijn bij de behandelaar is in overleg een uurtarief mogelijk.  Het uurtarief is dan €150,-.
Let op. Per 1 februari 2022 wordt een prijscorrectie toegepast. Zie "Laatste ontwikkelingen" rechtsboven. 

Kosten hond of kat: 50 euro. Kosten koe: 100 euro. Andere dieren in overleg. 

Meer weten?

Heeft u nog vragen over onze behandelwijze, of vraagt u zich af of uw paard hiervoor in aanmerking komt? Neem gerust contact met ons op.
Wij kunnen uw vragen telefonisch bespreken of komen bij u langs.

Content bottom