Paarden

Naast de mensenpraktijk kent deze maatschap een paardenpraktijk annex dierenpraktijk. 

Behandelwijze

Paarden/ dieren worden behandeld op soortgelijke manier als mensen, waarbij steeds uitgaan wordt van de wervelkolom. Zijn in de wervelkolom geen problemen, dan wordt er verder gekeken naar problemen in spiergroepen en/of banden. De gevonden problemen worden behandeld met de methode zoals beschreven onder Werkwijze.

Onze techniek is bij uitstek geschikt voor het behandelen van spierblessures en andere lichamelijke problemen, als ook voor wonden (zowel oppervlakkig als diep). In korte tijd ontstane gedragsproblemen kunnen te maken hebben met grote lichamelijke storingen die opgeheven moeten worden. 

Aantal behandelingen

Het is mogelijk dat de problemen niet in één keer op te lossen zijn, en dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Hoeveel behandelingen hangt af van de ernst en grootte van de gevonden problemen.

Waar?

Onze maatschap behandelt paarden/ dieren met name in Noord en Oost-Nederland, waarbij wij bij u langs kunnen komen. 
Ook zijn er locaties waar u met uw paard kunt komen. Overlegt u met de behandelaar wat er mogelijk is. 

Kosten paard

Per behandeling rekenen wij € 90,- per paard, ongeacht de duur van de behandeling. De prijs is inclusief BTW (21%), reistijd en reiskosten. 

Kosten hond of kat in de praktijk: 50 euro.  Kosten koe: 100 euro. Andere dieren in overleg. 

Meer weten?

Heeft u nog vragen over onze behandelwijze, of vraagt u zich af of uw paard/ dier hiervoor in aanmerking komt? Neem gerust contact met ons op.