content top

Paarden

Naast onze mensenpraktijk houdt onze maatschap ook een paardenpraktijk.

Behandelwijze

Wij behandelen paarden op soortgelijke manier als mensen, waarbij we steeds uitgaan van de wervelkolom. Zijn daar geen problemen, dan kijken we verder naar problemen in spiergroepen en/of banden en ligamenten. We behandelen de problemen met de methode zoals beschreven onder Werkwijze.

U kunt de behandeling ook zien als een ‘controle’ om na te gaan of uw paard misschien ongemerkt problemen in zijn lijf heeft.

Onze techniek is bovendien bij uitstek geschikt voor het behandelen van spierblessures, peesblessures en andere lichamelijke problemen, maar ook wonden (zowel oppervlakkig als diep). Ook in korte tijd ontstane gedragsproblemen kunnen te maken hebben met grove lichamelijke storingen.

Aantal behandelingen

Reken erop dat de problemen vaak niet in één keer oplosbaar zijn, en dat vaak dus meerdere behandelingen nodig zijn. Hoeveel behandelingen hangt af van de ernst en grootte van de gevonden problemen.

Heel Nederland

Onze maatschap behandelt paarden door heel Nederland, waarbij wij in principe altijd bij u langs komen. Aangezien onze praktijk in regio Twente en Drenthe is gevestigd, zullen wij voor behandelingen op grotere afstanden meerdere locaties combineren.

Kosten

Per behandeling rekenen wij € 75,- per paard, ongeacht de duur van de behandeling. Mocht het om meerdere paarden gaan, dan is het mogelijk dat er een uurtarief gerekend wordt.
Het uurtarief is dan €150,-

Meer weten?

Heeft u nog vragen over onze behandelwijze, of vraagt u zich af of uw paard hiervoor in aanmerking komt? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen het probleem telefonisch bespreken of wij komen bij u langs.

Content bottom